Orari: 09:00-21:00
6° C
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Nersi Pharma

Orari
E Hënë - E Dielë 9:00 - 22:00

Nersi Pharma është themeluar në vitin 2012, është farmaci që nëpërmjet shërbimit cilësor, seriozitetit në punë, besueshmërisë, vlerave ka arritur majat e saj duke shtrirë rrjetin e saj farmaceutik së fundmi dhe në QTU.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu