Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Evente


Slide 1 of 1

Markata e Lodrave 01/06/2024

1/06/2024

Markata e lodrave eventi më I dashur për fëmijët rikthehet në QTU. Sillni fëmijët tuaj për të përjetuar emocione të bukura të cilat do t`i mbajnë mend gjatë. Mos mungoni në aktivitetin unik që nxit shpirtin sipërmarrës te fëmijët. Në data 1 dhe 2 qershor të presim të argëtohemi së bashkuQTU, e gjitha rreth teje!
Mëso më shumë

Të gjitha eventet

E Premte, 21 Qershor 2024 - E Shtunë, 21 Qershor 2025

 • Evente

  Markata e Lodrave 01/06/2024

  01/06/2024
  Mëso më shumë
 • Evente

  Maskotat Gjigande

  27/04/2024 01/05/2024 & 05/05/2024
 • Evente

  Dita e Tokës

  21/04/2024
 • Evente

  Shën Valentini ❤️

  10/02, 11/02 & 14/02
 • Evente

  Shopping Festival | 10-12 Mars

  10/03/2023 - 12/03/2023
 • Evente

  NJË DHURATË PËR DASHURINË!🎁💝

  14/02/2023
 • Evente

  SHOPPING FESTIVAL 7-9 TETOR

  07/10/2022 - 09/10/2022
 • Evente

  KËMBË E DUAR në QTU

  09/09/2022
 • Evente

  Shopping Festival

  11/03/2022 - 14/03/2022
 • Evente

  Përshëndete verën

  31/05/2022