Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

Rreth nesh


E ndërtuar në vitin 2005, me një mesatare prej 7.1 milionë vizitorësh në vit, QTU është qendra tregtare më e dashur për shqiptarët dhe është e para e këtij lloji e hapur në vendin tonë. Më 13 dhjetor 2018 qendra ngre siparin për t’i shfaqur publikut përmasat e saj të reja, ku hapësirat publike dhe shërbimet janë rikonceptuar plotësisht për t’iu përshtatur më mirë trendeve të konsumatorit dhe për të krijuar një eksperiencë të re në të bërin shopping.

Pas një programi restaurimi me vlerë 15 milionë euro dhe një pune intensive prej 12 muajsh, një dizajn i ri interior, marka dhe shërbime të reja shfaqen për publikun për herë të parë. Mega-struktura tregtare iu nënshtrua një rikonstruksioni dhe ri-stilizimi të plotë dhe vjen me një mjedis të rinovuar tërësisht, me më shumë hapësira, më tepër dritë natyrale, një numër më të madh dyqanesh, mundësi më të mëdha argëtimi, që nga kinemaja Cineplexx, e deri te këndi i fëmijëve që eshtë unik dhe më i madhi në rajon.

QTU është pjesë e grupit Balfin, grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe nga më të mëdhenjtë në Ballkan.