Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

Qiramarrje


Duke qenë destinacioni i blerjeve më popullor për Shqipërinë, QTU është një vend ideal për të zhvilluar një aktivitet apo promovim.

Zona të ndryshme mund të jepen me qira për këtë qëllim. Për të marre një ambient me qira ju lutem lexoni termat dhe kushtet e qiradhënies dhe pastaj paraqisni të plotë dhe aplikimin online. Nëse keni pyetje të mëtejshme në lidhje me dhënien me qira ju lutem kontaktoni përgjegjësen e Qeradhënies.

leasing@acrem.al