Orari: 09:00-21:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Areon

Orari

10:00 - 22:00

AREON në QTU i kompanisë BENIAN SH.A. është dyqani i parë i specializuar në tregtimin e auto aksesorëve dhe auto kozmetikës që hapet në një qendër tregtare në Shqipëri.

Me një përvojë 24-vjecare, BENIAN SH.A. përfaqëson zyrtarisht për konsumatorin shqiptar kompanitë më të njohura në fushën e auto aksesorëve dhe auto kozmetikës si : Arexons S.p.A; Balev Corporation Ltd; Lumileds S.A; Petex Auto-Ausstattungs-GmbH; Walmec S.p.A. e shumë marka të tjera.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu