Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

BATA

Orari

E Hënë - E Dielë 9:00 - 21:00

E themeluar 120 vjet më parë, BATA i shërben sot një milion klientëve në botë çdo ditë duke ofruar vizion të stilit, modës dhe komoditetit të këmbës tuaj.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu