Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Watch Gallery

Orari

E Hënë - E Dielë 9:00 - 21:00

PRECIOSA WATCHES & JEWERLY erdhi në Shqiperi si nevojë e tregut per cilësi dhe garanci dhe është pjesë e tij prej 12 vitesh. Fillimet e saj janë në vitin 2006. Si distributor direkt i një prej firmave më të famshme të kristaleve çeke, Preciosa përmbushi këkesat e klienteve elite dhe jo vetëm

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu