Orari: 09:00-21:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

US. POLO ASSN

Orari

E Hënë - E Dielë 9:00 - 21:00

U.S Polo Assn është e përjetshme, ajo kurrë nuk del nga stili. Histori speciale e elegancës, mbi të gjitha tendencat, e ndritshme dhe pasionante, fisnike dhe e rehatshme, një stil i mrekullueshëm, i sinqertë dhe plot ngjyra, gjithmonë i ri. Pioner i inovacionit, një legjendë e vërtetë e jetesës për 125 vjet. Një harmoni sfiduese e krijuar nga detaje fine, duke formuar përsosmërine me ngjyra të theksuara. Një traditë e pasur dhe unike, transformimi i një fisnikërie të rehatshme në nje stil madhështor. E themeluar në vitin 1890 U.S Polo Assn është organi udhëheqes i sportit të Polos në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. U.S Polo Assn kap autenticitetin e sportit, duke qëndruar i vërtetë në rrënjet e tij të stilit klasik amerikan.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu