Orari: 09:00-21:00
7° C
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Tobacco Shop

Orari
E Hënë - E Dielë 9:00 - 22:00
Tobacco Shop, është një dyqan i shitjes me pakicë të produkteve të duhanit në forma të ndryshme dhe aksesorët të lidhur me të, si: tuba, çakmakë, ndeshje, pastrues tubash, tampere tubash.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu