Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Shën Valentini ❤️


10/02, 11/02 & 14/02

Dhuro më shumë dashuri këtë ️Shën Valentin në QTU!

 

Eja argëtohu dhe festo me personin tënd të zemrës në plot 3️⃣ditë! Në fundjavën më të veçantë, atë të dashurisë, në QTU do të gjeni lojëra dhe aktivitete unike!

 

QTU, e gjitha rreth teje!