Orari: 09:00-21:00
12° C
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Shopping Festival


11/03/2022 - 14/03/2022
 • Events

Shopping Festival rikthehet për të dytin vit në QTU! Në datat 11-14 Mars, hajdeni në QTU për të

përfituar nga uljet deri në 80% dhe surprizat e shumta.

Përveç kënaqësisë së shopping, QTU gjithashtu ka menduar për t’ju argëtuar duke sjellë për ju artistët

më në zë të momentit.

Nga data 11 mars do të ketë një sërë aktivitetesh. Gjithçka nis me Fifin në 11 mars. Në 12 mars, Gent

Hazizi do të vijë për ju me një stand-up show. Ndërkohë, në 13 mars, mos humbisni koncertin e Ylli

Limani në QTU. Gjithçka mbyllet në datë 14 mars me koncertin e fëmijëve.

Anulloni planet, Shopping Festival nuk duhet humbur!

QTU, e gjitha rreth teje!