Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Përshëndete verën


31/05/2022
 • Events

Në këto ditë të nxehta, përshëndete verën në QTU!
Për ju që ende nuk i keni nisur pushimet pranë bregdetit, plazhi vjen për ju në QTU. Pranë Koko Bar në
katin e parë, ju mund të gjeni plazhin tonë të vogël dhe mund të hiqni sado pak mallin!
Ju do të keni mundësi të kapni foto, të shijoni kokteile, si dhe të kërceni e të argëtoheni me muzikën e
DJ-ve tanë.
Nuk është nevoja të shkoni pranë detit, plazhi vjen tek ju në QTU!
QTU, e gjitha rreth teje!