Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Maskotat Gjigande


27/04/2024 01/05/2024 & 05/05/2024

Maskotat gjigande vijnë  në QTU, duke sjellë gëzim dhe argëtim për të gjithë familjen. Me ngjyrat dhe karakteret e tyre të dashura, ato krijojnë një atmosferë festive dhe të këndshme për vizitorët.

Ejani të shijoni këtë përvojë unike dhe bëni foto me maskotat tuaja të preferuara!

QTU, e gjitha rreth teje!