Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Markata e Lodrave 01/06/2024


01/06/2024

Markata e lodrave eventi më I dashur për fëmijët rikthehet në QTU. Sillni fëmijët tuaj për të përjetuar emocione të bukura të cilat do t`i mbajnë mend gjatë.

Mos mungoni në aktivitetin unik që nxit shpirtin sipërmarrës te fëmijët.

Në data 1 dhe 2 qershor të presim të argëtohemi së bashku
QTU, e gjitha rreth teje!