Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Dita e Tokës


21/04/2024

Në ditën e Tokës, eja të mësojmë më shumë mbi bukurinë e natyrës dhe rëndësinë e mbrojtjes së planetit. 
Në datën 21 prill, ju presim të luajmë, të mësojmë dhe të argëtohemi së bashku! 
QTU, e gjitha rreth teje!