Opening Hours: 09:00-21:00
 • SHOPS
 • INFO
  • About QTU
  • Balfin Group
  • News
  • Jobs
  • Leasing
  • Contacts
Slide 1 of 1

It's all

about you

Një dhuratë për dashurinë!🎁💝


14/02/2023
 • Events

Bëj një 🛍 blerje në QTU dhe bëhu pjesë në 🕹 lojën më

argëtuese për çiftet që duan ta festojnë Shën

Valentinin👩‍❤️‍👨 ndryshe.

Ejani dhe zbuloni sa mirë e njihni njëri-tjetrin. 😍

 

Fituesit shpërblehen gjithmonë! 🤫

QTU, e gjitha rreth teje!