Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

The Entertainer

Orari

E Hënë - E Dielë 09:00-21:00

The Entertainer, rrjeti i dyqaneve të lodrave për fëmijë, me më shumë shtrirje dhe me rritjen më të shpejtë në Mbretërinë e Bashkuar, ka mbi 160 dyqane në Mbretërinë e Bashkuar dhe disponon mijëra lloje lodrash, ku shumë prej tyre janë marka të vetë kompanisë. E themeluar nga ekipi i bashkëshortëve Gary dhe Catherine Grant në 1981, The Entertainer ka ruajtur të njëjtat vlera edhe sot. The Entertainer është një dyqan unik- një eksperiencë që nuk mund të kopjohet. Vizioni është t'i ofrojë çdo fëmije një fëmijëri të mbushur me mrekulli dhe aventura duke i mundësuar gjithashtu të gjithë fëmijëve kujtime të paharrueshme. Shërbimit i jashtëzakonshëm për klientët dhe një gamë shumë e madhe nga lodrat dhe trendet më të fundit ju mirëpresin në The Entertainer.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu