Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

The Body Shop

Orari

E Hënë - E Dielë 09:00-21:00

The Body Shop është një Markë globale e bukurisë, me mbi 3,000 dyqane në 80 vende të botës, dhe ofron produkte për kujdesin e lëkurës, trupit dhe flokëve, me përbërës të cilësisë së lartë, të frymëzuara nga natyra, dhe të prodhuara në mënyrë etike dhe të qëndrueshme nga përbërës natyral që vërtet funksionojnë! The Body Shop ofron një gamë prej mbi 800 produktesh, të prodhuara me qëllimin që t’i ndihmojnë njerëzit - veçanërisht gratë dhe vajzat - të ndihen pozitive dhe krenare për veten e tyre, trupat e tyre, dhe të ardhmen. The Body Shop përdor përbërës natyral me cilësi të lartë - të tilla si tea tree, gjalpi shea dhe kërp etj. Produktet jane 100% vegjetariane dhe te pa-testuara në kafshë! The Body Shop në Shqiperi ofron produktet e saj të njohura globalisht dhe ikonike si Shea Body Butter, Tea Tree Oil, Ginger Anti-Dandruff Shampoo, Hemp Hand Protector si dhe maska e preferuar për kujdesin e lëkurës Himalayan Charcoal Facial Mask e shume te tjera.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu