Orari: 09:00-21:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Stradivarius

Orari

E Hënë - E Dielë 9:00 - 21:00

Stradivarius ndërmerr një përqasje feministe dhe rinore ndaj veshjes. Ai prezanton projektet e tendencave dhe të stofave (pëlhurave) të reja për klientët e tij të rinj. Dyqanet e tij të mëdha elegante ofrojnë një gamë të gjerë

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu