Orari: 09:00-21:00
8° C
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Ozdilek

Orari
E Hënë - E Dielë 9:00 - 22:00
Kompania Özdilek Albania është e pranishme që në vitin 2005 ne QTU dhe ka ekskluzivitetin & Distributor i vetëm per Shqiperinë nga Kompania Mëmë Özdilek Holding Turqi që eshte e themeluar në vitin 1971.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu