Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

OPA

Orari

E Hënë - E Dielë 9:00 - 21:00

OPA u krijua si një dyqan unik Grek ushqimi në rrugë, me pikën e tij të fortë produktet e përgatitura nga përbërësit e freskët vendas dhe standarte strikte higjenike. Themeluar në maj 2019, Opa ka të bëjë me shijimin e kuzhinës tradicionale greke. Është një restorant ushqimi në rrugë i perceptuar nga njerëzit që qëndrojnë pas grupit REVO, një kompani me përvojë të thellë në shërbimet e mikpritjes, menaxhimin e pronave dhe më shumë.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu