Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Mothercare

Orari

E Hënë - E Dielë 9:00 - 21:00

‘Vitet më të mira meritojnë më të mirën’ Me mbi 980 dyqane në 60 vende të ndryshme të botës, ofrojmë një gamë të gjerë veshjesh dhe kepucë për foshnja dhe fëmije deri 8 vjec, dhe çdo gjë që i duhet femijës në shtëpi

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu