Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Max Optika

Orari

E Hënë - E Dielë 9:00 - 21:00

Max Optika, që nga viti 2008 është rrjeti optik më i sukseshëm  në rajonin e Ballkanit, duke operuar me 24 dyqane në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

Max Optika vazhdon të mbetet ndër vite destinacioni i preferuar për të gjithë adhuruesit e syzeve të diellit dhe skeleteve optike.

Profesionalizmi, kujdesi për vizionin tuaj, markat më njohura botërore dhe gjithmonë i pari për të sjelle tendencat më të fundit, janë vetëm disa nga arsyet pse klientët tanë na kanë qëndruar besnik për më shumë se 15 vite.

Përveç një game të gjerë të syzeve të diellit dhe skeleteve optike, Max Optika u ofron klientëve të saj mundësinë e shërbimit të vizitave okulistike nga një staf profesional dhe me mjetet sipas teknologjive më moderne.

I vetmi distributor në Shqipëri për disa nga brandet ekskluzive boterore, si dhe  bashkëpunuesi kryesor me markat më të njohura ndërkombëtare si; Chopard, Gucci, Prada, Tom Ford, Dolce&Gabbana, Versace dhe shumë të tjera.

Max Optika

Shumë modele, Shumë zgjedhje

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu