Orari: 09:00-21:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

LC WAIKIKI

Orari

E Hënë - E Dielë 9:00 - 21:00

Njerëzit vishen me LC Waikiki nën filozofinë "Të gjithë meritojnë të vishen mirë dhe me sensin e "modës së arritshme". Rritja e LC Waikiki në tregjet globale vazhdon që prej 17 vitesh.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu