Orari: 09:00-21:00
12° C
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

LAUMA

Orari
E Hënë - E Dielë 9:00 - 22:00
Lauma Lingerie është një markë e regjistruar e cila prodhon dhe tregëton veshje të brëndëshme që nga viti 1960. Dyqanet Lauma Lingerie kanë furnizime të rregullta me koleksione çdo muaj.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu