Orari: 09:00-21:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

EGJEU

Orari

E Hënë - E Dielë 9:00 - 21:00

‘’Egjeu’’, pjese e Kanellas group, merret me prodhim tekstilesh të ndryshme kryesisht ato të hotelerisë dhe turizmit. Me nje eksperiencë 50 vjecare në treg, Egjeu ka shtrirë punën e saj brenda dhe jashte Greqisë.

Mos e humb

Në QTU ka gjithmonë një ofertë për çdo nevojë tuajën.

Regjistrohu