Orari: 09:00-21:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Shën Valentini


11/02/2022 - 14/02/2022
 • Events

Shkurti është muaji i dashurisë. Në QTU, në datat 11-14 Shkurt vjen Dhurata me Shikim të Parë!

Në QTU, ju do të keni mundësinë të zbuloni nëse jeni çifti perfekt duke marrë pjesë në Love Quiz.

Përgjigjuni saktë të gjitha pyetjeve për të përfituar dhurata!

Gjatë këtyre ditëve, në QTU do të shpërndahen gjithashtu kupona me ulje për shumë prej dyqaneve të

qëndrës. Nxitoni t’i merrni ato dhe të përfitoni nga uljet.

QTU, e gjitha rreth teje!