Orari: 09:00-22:00
 • DYQANE
 • Më shumë
  • Rreth QTU
  • Balfin Group
  • Të reja
  • Karriera
  • Leasing
  • Kontakt
Slide 1 of 1

E gjitha

rreth teje

Markata e Lodrave


04/06/22 - 05/06/22
 • Events

Fëmijë, jepini lodrave tuaja një shans të dytë në QTU!

Markata e lodrave rikthehet edhe këtë vit në QTU. Fëmijët mund të vijnë në datat 4 & 5 qershor, të

ngrenë stendat e tyre dhe të shkëmbejnë lodrat e tyre me njëri-tjetrin.

Markata e lodrave është mënyra më e mirë për të kaluar një fundjavë argëtuese, por edhe edukative,

duke nxitur shpirtin e sipërmarrjes brenda fëmijëve.

Prindër, nxitoni të aplikoni për stendën e fëmijëve tuaj!

QTU, e gjitha rreth teje!