Oferta magjike e veres

Blini ne QTU dhe magjia behet realitet.

Fitoni cmimin e madh me pajisjet elektroshtepiake FALAS per kuzhinen e shtepise tuaj si dhe 5 cmime: TV, lavatrice, frigorifer, lavastovilje dhe kondicioner.
Per vetem 5000 leke blerje ne te gjitha dyqanet e QTU ju mund te jeni fitues te nje prej cmimeve te shorteut magjik nga data 5 deri me 31 Korrik. Paraqitni faturat me vlere 5000 leke prane stendes se shorteut ne QTU.

Shorteu hidhet ne date 31 Korrik ora 19:00 dhe eshte I vlefshem vetem per ne QTU Tirane.