ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10:00pm

Oferta "Happy Kids"

Femijet argëtohen për një orë në Këndin e Lojrave "Happy Kids" dhe shijojnë një Yippy FALAS. Ofertën "Happy Kids" për 250 lekë, e përfitoni vetëm nëse Regjistroheni këtu.

Dyqane

Kliko për të dhënë opinionin tënd

Lexo më shumë

Unë dhe JUMBO

Moti po përmirësohet dhe më në fund jemi gati për të nxjerrë veshjet pranverore. Por këtu fillon edhe stresi i hapësirës.

Lexo më shumë