Po Ndodh Tani

  1. Oferta
  2. Evente

Intesa Sanpaolo

Karta Ime e Parapaguar - Merret Në Moment - 1000 Dhurata Për 1000 Klientët e Parë

0% Komision për: blerjet në internet; blerjet në pikat e shitjes (POS), kudo, në çdo monedhë; tërheqje në ATM të ISBA, përdoret dhe nga ata që nuk janë klientë; Jepeni si një ''Kartë Dhuratë''.

 

Vlefshme: Për 1000 klientët e parë

Intesa San Paolo

Carrefour

Super Marka & Super Oferta

Përfitoni nga super ofertat e Carrefour. Kënaqesia e të blerit më lirë sjell Ulje në shumë artikuj.

 

E Vlefshme: Deri më 18 Tetor

Carrefour Offer
Të gjithë ofertat

Këndojmë sëbashku!

 

Koncert i madh festiv me të ftuar Elita 5. Këndojmë dhe kërcejmë në QTU. Super performancë ju pret këtë 10-vjetor.

 

E Shtunë, 10 Tetor (18:00-20:00)

Evente QTU

10 Vjetori

 

100 të parët - lindur në Tetor 2005 do të marrin dhuratë në Koncertin e madh festiv në QTU.

Ejani në QTU të festojmë sëbashku 10-vjetorin tuaj! Të gjithë moshatarët e QTU fitojnë një dhuratë. Nëse fëmija juaj ka lindur në Tetor 2005 dhe këtë muaj bën 10 vjeç, ejani të merrni dhuratën tuaj nga QTU. Dhurata do shpërndahen për të gjithë fëmijët e regjistruar që paraqiten me ID.

Regjistrohu dhe fito!

 

E Dielë, 11 Tetor (20:00-21:00)

Evente QTU
Të gjithë Eventet

Hapur nga ora 9:00 deri në 21:00

Shiko të gjithë oraret e QTU

Kontakt

Adresa: Autostrada
Tiranë Durrës Km 6
Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 42 380 100
E-Mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.